nedelja, 28. december 2008

Tri četrtine od koncerta …

Sevniška godba nas je tudi letos razveselila z božično - novoletnim koncertom. Tradicionalna prireditev je izredno priljubljena in kdor hoče v Sevnici videti zbranih veliko ljudi, mora na ta koncert. Če pa želi kdo slučajno še sede uživati v lepih melodijah, potem se mora na koncert odpraviti dovolj zgodaj. Mi smo bili tam dvajset minut pred začetkom pa je bilo že prepozno. Ful.
No, koncert je bil vseeno odličen. Godbeniki so medse povabili glasbene goste … Dalmatince … Vinko Coce in vokalna skupina iz Trogirja, pa še sopranistka iz Pule … dobri.
Odlični so tudi naši godbeniki, ki so letos dobili zlato priznanje. Dobili bodo pa tudi novega predsednika, ker gospod Andrej Štricelj ne bo več. Dobro je delal ampak vsaka stvar se enkrat konča … tako se je odločil.
Tradicionalno prijetna je bila seveda Bernarda Žarn, ki je zadevo zanesljivo peljala v pravo smer. Aha, pa še zakaj tri četrtine od koncerta? Zato ker smo mi zdržali približno toliko, potem pa so nam pošle moči za stanje, pa še tamau je bil tečen …

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)