nedelja, 19. april 2009

Celani

Nocoj je bilo na vrsti Celje. To pa ni kar tako. Imajo odlično in precej trdo ekipo, ki ni delala nobenih posebnih napak. Le naleteli so na boljše od sebe.
Vseskozi je bilo tesno. Prvi polčas se je zaključil celo v korist gostov, s 15:17. Kruto, ampak tako pač je. Slabo je kazalo. Naši so se trudili ampak maščevalni gosti niso bili razpoloženi za odpuščanje napak. Nekaj šibkosti je pokazal tudi naš golman, vendar se je v končnici spodobno odkupil.
V drugem polčasu sledi preobrat. Sicer ne posebej izrazit, vendar le v domačo korist. Naši so igrali zelo zbrano in odločno, z dobro uigranostjo. Odlično so se kontrolirali, pokazali veliko volje in resnično trdo delali. Celjani so čvrsto udarjali proti in v prvi polovici drugega polčasa je šlo zelo izenačeno, potem so se pa naši le nekako odlepili za eno točko in nekaj minut pred koncem kar za dve.
Skratka, dober rokomet in zelo razgibana tekma. In seveda, kar šteje je končnih 28:27 za naše. Bravo!
Svojih pet minut slave so skušale izkoristiti tudi mažoretke, ki naj bi nas kratkočasile med odmorom. Pokazale so resen namen, vendar žal nikakor niso našle prave muzike, tako da smo sicer videli lepo postavitev in začutili mladostno pripravljenost za akcijo, plesa pa le ni bilo.
Bo pa kdaj drugič …



2 komentarja:

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)