nedelja, 9. november 2008

Dobri so ...

Sinoči so prišli v Sevnico Brežičani. Bili so dobri in so imeli poštene namene. Močno so se trudili in pokazali marsikatero lepo potezo, a ni bilo dovolj za zmago.
Naši so vodili praktično celo tekmo in na koncu tudi zasluženo zmagali.
Sevničani so bili preprosto boljši, imeli so več hitrih protinapadov in bili večinoma učinkovitejši pri organizaciji daljših napadov. Znali so umiriti igro in se spretno prebiti skozi brežiško obrambno linijo. Tudi naši vratarji so dobro prestrezali.

Res pa je, da so Brežičani imeli glasnejše navijače. To moramo priznati. Imeli so boben in trobento. Nekoliko sem jim zavidal.
Potem so šli nazaj v Brežice. Z avtobusom.
Dali so 34 golov. Naši pa 41.
Večer je bil nenavadno topel za november.
Je tako!

2 komentarja:

  1. Jooj, kakšna hvala...pa Sevničani gor, pa Sevničani dol....učinkovitejši napadi...dobro prestrezanje vašega vratarja...Kaj so pa potem delali na Dolu, da so tako izgubili!!Naši, so jih raztegnili po igrišču, da je bilo kar veselje....Pa še boben imamo, pravzaprav tri....
    No pridite še kdaj k nam, da se pomerimo....Saj ni važno , da imamo mi bolj malo pri tem, da so naši zmagali , ker smo le sedeli in vpili.....Ta boljš je , da se lahko hvalimo....Je tako!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lahko, da so imeli slab dan ...

    OdgovoriIzbriši

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)