sobota, 29. november 2008

=

Z Dobovo ni heca. Imajo dobro ekipo, ki se zna predvsem odlično braniti in tudi zelo prodoren napad. Vsekakor so trd nasprotnik.
V prvem polčasu so ušli precej daleč. A vendar ne predaleč.
Naši so že v prvi polovici drugega polčasa nadoknadili zamujeno in izenačili. Potem smo v zadnjih desetih minutah gledali boj, ki nas je dvignil na noge. Na glasbenem področju so se spopadli njihovi bobnarji z našimi trobentači in nekateri strokovnjaki na tribuni so že stopili proti ograji, da bi sodniku lastnoročno pokazali kje se je zmotil.
Skratka živčki so delovali in grla tudi. Naši fantje so se trudili po najboljših močeh, izkoriščali vsako priložnost za napad, se čvrsto branili in imeli v zadnjih sekundah pravzaprav čisto lepo šanso za zmago, a končni izid je vendar ostal izenačen.
Golov je skupaj padlo točno toliko kot je minut igre in razdeljeni so bili natančno na dva enaka dela. Želja po lepo okroglem rezultatu je torej spet zmagala ...
Na tekmi je sodelovala tudi policijska ekipa s psom. Lepa, mlada, črna žival ... Policijska taktika je bila pretežno obrambna in možje so se držali svojega dela dvorane.
Pes je lajal ... verjetno se je bal bobnov.
Posebne nevarnosti ni bilo zaznati, če odmislimo nekaj poledice na izhodu iz dvorane.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)