sobota, 7. marec 2009

DolTki

Dolani so spet odnesli gajbo ... Sevnica se jim bo, revčkom še zagabila. Sicer je šlo bolj na "knap" kot novembra, ampak vseeno ... Prvo polovico so naši potegnili kot mašina, naravnost blesteli so ... učinkovita obramba, hitri protinapadi, kar nekaj uspešnih solo prodorov ... Dolani so bili ful nepovezani, slabo so podajali, izgubljali žoge, golman je spuščal ... Razlika v našo korist na koncu prvega polčasa je bila okrog 8 golov. V drugem polčasu pa se je nad sevniškim taborom nekoliko pooblačilo ... fantje so se kar nekako hitro odvadili dajati gole, golman se jih je pa spet nekako hitro navadil prejemati ... skratka, nevarno so se nam približali že na en sam gol razlike. V bistvu so se tudi Dolani zbrali in spodbujeni z bobnarskim orkestrom svojih zvestih zasavcev pokazali nekaj zanimivih trenutkov. Res je pa tudi, da so bile izključitve naravnost neverjetne ... kakšno minuto so imeli naši samo TRI igralce na terenu, pa še malo je manjkalo, da bi takrat dosegli zadetek.
No končalo se je seveda tako, kot se tudi spodobi, torej 28:25 za plave.
Aha, pa še to, doživeli smo tudi manjši navijaški izgred ... namreč, burno vzdušje na tribunah je popestrila starejša navijačica Dolanov, ki očitno ni bila povsem zadovoljna z dogajanjem na igrišču in je v znak podpore svojim ljubljencem začela naše ciljati z jabolki. Zadela ni, uspela je pa pritegniti pozornost redarjev, ki so jo strokovno pospremili iz dvorane v svež sevniški večer.
Predlagal bi ji naj se prihodnjič našim raje skuša prikupiti z jabolčnikom ali še boljše, s štrudlom ...
O vrsti jabolk zaenkrat ni nič znanega.

2 komentarja:

  1. Dober komentar, bravo. Raje berem vaš kometar, kot Borutovega v Ekipi. Pa ne mu povedat. Sicer je pa tudi on rekel, da je bilo točno tako in se z odobravanjem nasmehnil. Verjemite-to je že kar velik poklon.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala lepa, jaz se hodim na tekme predvsem zabavat in si zato lahko privoščim kakšen štos ...

    OdgovoriIzbriši

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)