četrtek, 5. februar 2015

Agencija za paniko


Odgovorni za slabo vreme in podobne nesreče so za danes popoldne napovedali, da nas bo sneg zasul, odgovorni za ceste so zato poslali na ceste vse kar premorejo in državi zapravili premoženje, odgovorni za meje so urno zaprli meje in kamionarje spravili ob zaslužek, odgovorni za šole so nebodilen zaprli nekaj šol in užalostili učence, odgovorni za prireditve so odpovedali nekaj prireditev za kulturni praznik in strli par neiztrohnjenih src, skratka, vse je narobe in vsi smo prestrašeni in gledamo skozi okno, kdaj se bo usulo na nas. No, resnici na ljubo, prav vsi ne, odgovorni za tale blog, na primer, ugotavlja, da so strokovnjaki in ostali preroki zelo verjetno spet brez veze zagnali paniko, tako kot pri novembrskih poplavah.
Izšolani, natrenirani, izkušeni, satelitsko in računalniško podprti, ..., skratka ni, da ni, pa jih vreme vseeno ne uboga. Ti šment ...
Aha, eden mi je rekel, da ga ne trga dovolj, da bi bilo veliko snega in verjemite ... to bo to.

2 komentarja:

  1. Od kod pa si?
    Jaz sem iz bližine Kočevja, pa sem ga dobil 56 cm. pred hišo pa sem imel 162 cm visok zamet, skoraj bi laže naredil tunel kot pa skidal.
    Vsaj za primorsko, notranjsko in dolensko so pravilno napovedal, zato ne piši bedarije po nepotrebnem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iz Sevnice.
      Za nas so ga napovedali 50, bilo ga je pa 10 in to en dan pozneje.
      Saj razumem, da jih ciklon lahko unese, ampak motijo me izredne razmere, ki jih ustvarjajo. Dva dni se je govorilo samo o tem in mislim, da na ta način ustvarjajo nacionalno psihozo.
      In mislim tudi, da delajo to nalašč. To je del teorije zarote na nacionalni ravni, s ciljem ustvariti izredne razmere v Sloveniji.

      Izbriši

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)