sobota, 14. november 2015

Obrni cug ...

Dogaja se točno tisto, česar sem se bal. In sicer, nedvoumno se izkazuje, da Evropa sama uvaža morilce svojih otrok, in to zaradi omahljivosti, ležernosti in nesposobnost evropskih vlad, vključno z našo. Ta namreč iz kriminalnega dejanja, kar nelegalno prehajanje državne meje je, dela normalno vsakdanje dogajanje-, kvečjemu nekakšen humanitarni problem. Nekaj, kar se bo kar  samo o sebi uredilo.
Uvoz drhali, ki ne ve po kaj sploh gre v Evropo, oziroma, očitno nekateri to prav dobro vedo, je popolnoma zgrešeno in izdajalsko početje. Gre za sodelovanje pri izvajanju teroristične strategije, katere cilj je destabilizacija in razpad Evrope, kot impotentne in postarane družbe, ki očitno ni sposobna več braniti svojih meja.
V ta namen menda samo Saudska Arabija posredno investira 2,4 mrd $ letno, kar je največ v zgodovini človeštva. 
Islam sam po sebi ni genociden, islamizem pa je, a drugega brez prvega ni. Izgovori na zgodovinsko krivdo krščanstva, ZDA ali kolonijalnih sil pri temu dogajanju so popolnoma nesmiselni in napačni. Tega, kar se dogaja je kriva izključno zblojena genocidna ideologija islamistov, ki najbolj zlorabljajo prav islam. Dejstvo je, da gre za nekompatibilne kulture, ki se mešajo eksplozivno.
Zdaj gre zares in imamo sveto dolžnost, da nehamo sodelovati pri tem samomorilskem početju. 
Prvi ukrep je takojšnja in popolna zaustavitev pretoka islamskih migrantov čez ozemlje Republike Slovenije in pričakujem, da se bo to zgodilo v roku 24 ur. 
Vojska naj gre na meje in naj jih brani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Bilo in šlo:

Komu mar?

"Zastonj ste prejeli, zastonj dajajte." (Mt 10,8b)